Min blogg

Hei, jeg håper du liker denne bloggen. Hensikten med denne bloggen er å dele mine synspunkter på temaer som interesserer meg, og jeg håper du synes det er hyggelig.
Som innholdsskaper streber jeg etter å informere og hjelpe folk til å tenke gjennom ulike emner. I tillegg håper jeg du kan få litt hjelp hvis du trenger det.

Bloggen ble startet i 2022. Jeg håper å fortsette med den en stund til. Å skrive om forskjellige emner interesserer meg, så jeg forventer at innholdet på denne siden vil gjenspeile det jeg tenker. Når jeg skriver for moro skyld, går jeg noen ganger ut av veien for å undersøke et emne. Jeg vil sette pris på om du kan komme med noe som er verdt å lese.

Ikke nøl med å kontakte meg hvis du har spørsmål eller kommentarer til skriftene.
Nylig startet jeg denne bloggen og jeg har tenkt å fortsette å skrive lenge. Jeg har prøvd det før, men ikke holdt det oppe. Likevel håper jeg at jeg denne gangen kan skrive i lengre perioder.

Jeg svarer mer enn gjerne på spørsmålene dine.

John Iversen


Start din egen blogg ved å besøke Matchwork, hvor du enkelt kan lage en. Besøk nettstedet deres for detaljer om hvordan du oppretter en blogg.